Vallattoman Keittiön väki on viilettänyt tunturissa ja blogi on ollut oman onnensa nojassa. Toki keittiössä on ruokaa tehty, vaan kuvaaminen ja kirjoittelu on jäänyt toissijaiseksi tunturi-ilmasta nauttimiselle. Tässä yksi meidän porukan lempparijälkiruoka. Leipäjuustoa uunissa kerman ja kanelin kera. Tällä kertaa Kokki oli unohtanut lakkahillon kauppaan, mutta hyvältä juusto maistui myös puolukkahillon kera.
Leipäjuustoa uunissa:
(4 annosta)
- 350 g leipäjuustoa
 - 1 rkl fariinisokeria
 - 1 tl kanelia
 - 2 dl kuohukermaa
 - hilloa
 
- Paloittele leipäjuusto kuutioksi ja laita palat uunivuokaan.
 - Ripottele sokeri ja kaneli tasaisesti kuutioiden päälle.
 - Kaada kerma juustopalojen joukkoon.
 - Nosta vuoka 200 asteiseen uuniin ja paista n.15-20 minuuttia, kunnes kerma on kiehunut ja paitos on saanut kauniin värin pintaansa.
 - Tarjoa lämpimänä hillon kera.
 





Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!