keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tattarimakaronia, kylmäsavulohta ja parsaa


Hip hei, olen niin onnellinen löytämistäni Keskisen Myllyn tattaripastoista!
Pasta on pelastaja silloin, kun ruoan täytyy valmistua helposti ja nopeasti.
Tattaripastat kypsyvät todella nopeasti, kahdessa-kolmessa minuutissa.
Kypsän makaronin joukkoon sekoitin kastikkeen, 
jonka valmistuksessa pisimmän ajan vei parsojen kuoriminen.
Muuten kastikkeen ainekset; kylmäsavulohi ja parsa valmistuvat vauhdikkaasti.
Tuloksena huikean hyvä makaronimössö, johon rapsakat parsat tuovat ryhtiä.


Tattarimakaronia, kylmäsavulohta ja parsaa

  • 1 pkt Keskisen Myllyn tattarimakaronia
  • vettä ja suolaa
  1. Keitä makaronit kypsäksi ohjeen mukaan 2-3 minuuttia.
  2. Valuta makaronit lävikössä.


Lohikastike

  • 1 sipuli
  • öljyä
  • 0,5 nippua vihreää parsaa
  • 3 siivua ilmakuivattua kinkkua
  • 250 g kylmäsavulohta
  • 2 dl kermaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • valko- ja mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • lisäksi parmesanraastetta ja tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja paloittele sipuli ja parsat.
  2. Kuutioi kinkku ja lohi.
  3. Kuullota sipuli ja kinkkukuutiot öljyssä paistinpannulla.
  4. Lisää parsa sipulin ja kinkun joukkoon.
  5. Lisää lohikuutiot pannulle ja pyöräytä sekaisin kasvisten ja kinkun kanssa.
  6. Lisää kerma ja anna parsojen kypsyä pari minuuttia. Varo ettet kypsennä parsoja liikaa.
  7. Mausta kastike puristetulla valkosipulilla, pippureilla ja suolalla.
  8. Sekoita kastike kypsän makaronin joukkoon, peitä kannella ja anna kastikkeen imeytyä makaroniin muutama minuutti.
  9. Koristele annokset parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.


*****
goOd fooD
gOod LiFe
*****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!