sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tuoksumaarianheinäjäätelö



Tuoksumaarianheinäjäätelö,
sanana varsinainen sanahirviö!
Mutta jälkiruokana aivan ihastuttava.

Ostin pohjoisesta Korpi Akan (klik) Tuoksumaarianheinä Sokeria,
joka on valmistettu Lapin luonnosta kerätyistä kasveista ja taloussokerista.
Sokeri tuoksuu ja maistuu kesälle.
Päätin maustaa sokerilla helpon jäätelöjälkkärin.
Tämän jälkiruoan valmistus ei vie kauaa
ja se on äärettömän helppo valmistaa.

Vaahdotat vain kerman 
ja sekoitat kerman joukkoon makeutettua maitotiivistettä. 
Mausteeksi makusokeria
ja annokset pakastimeen jäätymään.
Sokeri värjää jäätelön kauniin vaaleanvihreäksi.


 Tuoksumaarianheinäjäätelö (6 annosta)

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tlk makeutettua maitotiivistettä
  • 1 rkl tuoksumaarianheinäsokeria
  1. Vaahdota kerma ja sekoita maitotiiviste vaahdon joukkoon.
  2. Mausta seos makusokerilla ja jaa annoskulhoihin.
  3. Pakasta ja tarjoile esim. pienten keksien kera. 
  4. Koristele annos ripauksella makusokeria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!