Kuppi kuumaa kaakaota ja
suklaahipuilla ryyditetty cookie pelastavat joskus päivän.
Inspiraation näihin kekseihin löysin Semperin sivuilta.
Näiden keksien taikinaan käytin fariinisokeria.
Jauhoina taikinassa on hirssi-, kookos- ja perunajauhoa.
Ripaus merisuolaa takaa sen,
että kekseihin jää koukkuun.
Gluteenittomat suklaacookiet (n.18 kpl)
- 100 g voita
- 1 dl fariinisokeria
- 0,5 tl vaniljasokeria
- 1 kananmuna
- 0,5 dl hirssijauhoa
- 0,5 dl perunajauhoa
- 1 dl kookosjauhoa
- 0,5 tl leivinjauhetta
- ripaus merisuolaa
- 100 g tummaa suklaata
- Paloittele suklaa pieniksi kuutioiksi.
- Vaahdota voi ja sokerit.
- Lisää kananmuna voimakkaasti sekoittaen.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan.
- Sekoita suklaakuutiot taikinaan.
- Ota taikinasta teelusikalla reilu kasa taikinaa, pyörittele palloksi ja litistä pyöreäksi keksiksi. Jätä kekseille leviämisvaraa pellille.
- Paista keksejä 200 asteessa n.10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!