Happy Halloween!
Meillä kaiverrettiin kurpitsoja ja
herkuteltiin samalla haamuleivoksilla.
Leivokset on koottu pienten suklaakakkupalojen päälle.
Suklaakakku on gluteeniton ja maidoton.
Taikinan nesteenä käytin kookoskermaa.
Jauhoina taikinassa on hirssi- ja kookosjauhoa
sekä tapiokatärkkelystä.
Suklaakakkupalojen päälle pursotin sokerikuorrutusta,
jonka päälle asetin ison vaahtokarkin.
Vaahtokarkki sai silmät ja suun sulatetusta suklaasta.
Suklaapalat voit maustaa haluamallasi tavalla:
-kanelilla
-piparkakkumausteella
-konjakilla
-appelsiinilla
Minä lisäsin taikinaan kanelia ja lorauksen aprikoosilikööriä.
Maidottomat ja gluteenittomat suklaapalat
- 1,5 dl kookoskermaa
- 1,75 dl öljyä
- 2,5 dl raakaruokosokeria
- 1,5 dl hirssijauhoa
- 0,5 dl kookosjauhoa
- 0,5 dl tapiokatärkkelystä
- 0,5 dl tummaa kaakaota
- 2 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl ksantaania
- 2 kananmunaa
- ripaus haluamaasi maustetta
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Sekoita kookoskerma ja öljy, lisää neste kuivien aineiden joukkoon.
- Sekoita kananmunat taikinaan.
- Kaada taikina pienelle leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Paista 175 asteessa n.30 minuuttia.
- Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!