torstai 18. joulukuuta 2014

Päivän kattaus

Keittiö ja astiat.
Saan välillä Kriittisiltä Ruokailijoilta tiukkaa palautetta innostani hamstrata astioita ja varsinkin laseja!
Keittiössäni vallitsee kuitenkin iloinen sekamelska, yhdet lautaset tuota sarjaa ja toiset jotain ihan muuta. Muutama kalliimpi, mutta pääasiassa halpoja löytöjä ja kirppishankintoja.

Riviera Maison on ollut pitkään yksi lempparini. Ajatus kierrätysmateriaalien käytöstä lasien ja huonekalujen käytössä on mielestäni kiva. Ilmakupru tai lasin vino reuna tekee astiasta persoonallisen.

Niinpä lähdin mielelläni tutustumaan Waasa Maisonin (klik) liikkeeseen yhdessä bloggaajakollegoiden kanssa. 
Vieläkö ehtii kirjoittaa joulupukille? Minä niin tarvitsisin nämä soppamukit!


Olisiko päivän keitto kasvissosekeitto (klik) 


Yksi mittamuki päätyi Vallattomaan keittiöön,
cupit ovat nyt kuppeja ilman muuntotaulukoita.


Kattausideoita ja ajattomia servettirenkaita.
Illalliset ystävien kanssa ovat elämän pieniä kauniita hetkiä.
Alkupalaksi vaikkapa riimihärkää (klik) ja
pääruoksi lammaspataa (klik) vai olisiko pasta (klik) parempi vaihtoehto?


Kauniit lasit viimeistelevät kattauksen.


ja lopuksi kupillinen kahvia kera




Let's cook!

Kauniit astiat, kattaus ja annos 
ovat iso osa ruokailun nautintoa.

Toivon, että voit nauttia joulun aikana
yhteisistä kiireettömistä aterioista rakkaittesi kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!