Parsaa, parsaa.
Tämä raaka-aine on Apukokin ehdoton suosikki.
Niinpä hän osti taas pari nippua parsaa, kun poikkesimme Turun torille.
Kietaisin parsojen ympärille ilmakuivattua kinkkua.
Ladoin parsat vuokaan ja maustoin ne mustapippurilla,
tuoreella timjamilla ja limellä.
Sitrusparsat uunissa
- 1 nippu parsaa
- 1 pkt ilmakuivattua kinkkua
- mustapippuria myllystä
- nippu tuoreita timjamin oksia
- 1 lime viipaleina
- oliiviöljyä
- Kuori parsat ja leikkaa puinen tyviosa pois.
- Pyöräytä ilmakuivatut kinkut parsojen ympärille.
- Asettele parsat uunivuokaan. Rouhaise päälle mustapippuria myllystä.
- Laita parsojen päälle tuoreita timjanoksia ja viipaloidut limen viipaleet.
- Kaada viimeisenä oliiviöljyä ohuena nauhana parsojen päälle.
- Nosta vuoka 200 asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
***
Nothing
brings people
together
like
good food
***
Oih, kuinka hyvää , nami :)
VastaaPoistaKiitos Kirsti!
PoistaHelppoa ja niin hyvää :).