Hip hei!
Blogilla on fb:ssä jo yli 200 seuraajaa!
Kiitos!
Kun aloitin blogin kirjoittamisen reilu vuosi sitten,
ajattelin sen sisältävän erilaisia juttuja;
ruokaa, kädentöitä, tuunausta ja sisustamista.
Kävi kuitenkin niin, että Viljattoman Vallaton on profiloitunut
selkeästi ruokablogiksi.
Niinpä olen käyttänyt viikonloppuna aikaa sisarusblogin luomiseen.
Blogin, jossa ovat ne kaikki keittiöön kuulumattomat
mielenkiinnon kohteet.
Kurkkaa tänne (klik), jos kiinnostuit.
Uusi tulokas on vielä keskeneräinen raakile,
saa siis mielellään kommentoida ja auttaa uuden luomisessa.
Jotain uutta ilmestyi myös Viljattoman Vallatoman ulkoasuun.
Huomasitko muutoksen?
Nyt asiaan ja kohti salaattipöytää!
Vilja-allergisena katselen aina välillä noutopöytien
pastasalaatteja himoiten.
Joskus vain kunnolla majoneesissa uitettu salaatti olisi hyvää.
Ongelmaan löytyi ratkaisu tattaripastan ja
kotitekoisen majoneesin muodossa.
Valmiissa majoneeseissa on yleensä aina sinappia,
joten majoneesi on valmistettava itse.
Minä teen siitä aina yksinkertaisen pikaversion.
Kaikki aineet kulhoon ja sauvasekoittimella sekaisin.
Salaatti
- kerä/pusillinen salaattia
- muutama lehtikaalin lehti
- tuoretta persiljaa
- salaattisipulin varsia
- 0,5 tuorekurkkua
- 2 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 herkkukurkku
- 2 kypsennettyä broilerin rintafilettä
- 3 keitettyä kananmunaa
- 250 g tattaripastaa
- Kypsennä pasta pussin ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä.
- Revi salaatti, lehtikaali ja persilja pieneksi. Pilko sipulinvarret.
- Pilko kurkut, tomaatit ja punasipuli.
- Pilko kypsä broileri ja keitetyt kananmunat.
- Sekoita kaikki aineet keskenään.
- Lisää majoneesi, sekoita hyvin ja nosta hetkeksi kylmään maustumaan.
Majoneesi
- 1 kananmuna
- 2 tl etikkaa
- 1 rkl makeaa chilikastiketta
- ripaus valkopippuria ja kurkumaa
- ripaus suolaa
- 2 dl ruokaöljyä
- Mittaa kaikki aineet samaan astiaan ja hurauta tasaiseksi majoneesiksi sauvasekoittimella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!