Muistatteko minkä postauksen perässä oli tämä lupaus?
"Ps. Ruusujen oheistuotteina paistettujen pannareiden resepti on tulossa blogiin myöhemmin."
No, sytykeruusupostauksen (klik) lopussapa hyvinkin.
Otin varaslähdön kevääseen ja ruoanlaittoon kesäkeittiöllä paistamalla pikkupannareita samalla, kun keittelin ruusuja.
Pannaritaikina oli paksua ja niinpä lopputuloksena oli meheviä herkkuja kuuman kaakaon kanssa nautittavaksi.
Vanha Högfors kohtasi vanhan valurautapannun.
Molemmat ovat suosikkejani.
Kylmässä ulkoilmassa taikina höyrysi paistuessaan.
Ja tuoksui ihanalta.
Ensimmäinen pannari käännetty onnistuneesti.
Lämmönsäätely puuhellalla on taitolaji.
Pannua vähän tuonne ja sitten tänne.
Pakkassäässä pannu ei päässyt kuumentumaan liikaa.
Fluffy banana pancakes:
- 5 dl laktoositonta punaista maitoa
- 2 ylikypsää banaania muusattuna
- 3 munaa
- 1 dl kookosjauhoa
- 0,5 tl ksantaania
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl psylliumia
- 1 tl vaniljaa
- 0,5 tl kardemummaa
- 1,5 dl teffjauhoa
- ripaus suolaa
- voita paistamiseen
- Sekoita kananmunat maidon joukkoon,lisää muusatut banaanit.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan koko ajan sekoittaen.
- Anna taikinan turvota vartin ajan ennen paistamista. Taikina on paksua, jos haluat siitä löysempää, lisää nestettä.
- Paista pannukakut lettupannulla muutama minuutti/puoli.
- Nauti hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!