keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Nokkosvoimaa broilerkastikkeessa


Arki on toimintaa täynnä, tuskin ehtii edes koneen ääreen istahtaaa ja blogia päivittää. Treenejä, töitä ja koulunkäyntiä. Silloin, kun treenejä on monta kertaa viikossa, täytyy Kokin ujuttaa ruokaan voimanlähteitä.
Niinpä broilerkastikeeseen päätyi pakastimesta pussillinen nokkosta, sinä voit korvata nokkosen hyvin pinaatilla.



Broilerkastike:

  • 500 g broilerin paistisuikaleita
  • oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
  • 1 dl ryöpättyä ja soseutettua nokkosta
  • 1 prk tomaattipyreetä
  • 1 tl välimeren yrttiseosta
  • mustapippuria ja suolaa myllystä
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 2 dl kermaa
  1. Kuori ja pilko sipuli.
  2. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli ja lisää broilersuikaleet. Kypsennä.
  3. Lisää pannulle aurinkokuivatut tomaatit, nokkonen ja tomaattipyre. Sekoita.
  4. Mausta yrttimausteella ja mustapippurilla.
  5. Lisää kerma ja anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä vartin verran.
  6. Mausta kastike suolalla ja valkosipulilla.
  7. Tarjoile tattarinuudelin kera.



"Cooking is love
made visible"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!