Limepiirakkaa, nams ja mums!
Limepiirakassa yhdistyvät pohjan täyteläisyys ja
täytteen kirpeys ihastuttavasti.
Tein pohjan gluteenittomista pipareista ja seesamikekseistä,
valitse sinä mieleisiäsi keksejä pohjaan.
Keksipohja esipaistettiin ja sen jälkeen lisättiin täyte.
Limepiirakka on nautittavissa jäähtymisen jälkeen ja maistuu erityisen hyvältä kuplajuoman kera.
Minä löysin tämän reseptin Arlan sivuilta.
Minä löysin tämän reseptin Arlan sivuilta.
Gluteeniton lime pie:
- 200 g gluteenittomia keksejä
- 125 g sulatettua voita
- Murskaa keksit ja sekoita voisula keksimurun joukkoon.
- Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Paista pohjaa 175 asteessa 8 minuuttia.
Täyte:
- 5 kananmunan keltuaista
- 1 tlk makeutettua maitotiivistettä
- 1 dl vastapuristettua limemehua (4 limeä)
- Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada seos paistetun keksipohjan päälle.
- Paista piirakkaa 175 asteessa vielä 15 minuuttia.
- Nosta piirakka jäähtymään kylmään vähintään 3 tunniksi.
- Koristele kermavaahdolla, marjoilla ja hedelmillä.
Ps. Käytetään huomenna jäljelle jääneet valkuaiset minipavlovien valmistamiseen.
Herkullisen näköinen piirakka.
VastaaPoistahttp://kokkailuagluteenittomasti.blogspot.fi/
Kiitos Rosa-Mari :).
PoistaPiirakka oli herkullinen ja vaarallisen helppo valmistaa ;).