Hip hei, olen niin onnellinen löytämistäni Keskisen Myllyn tattaripastoista!
Pasta on pelastaja silloin, kun ruoan täytyy valmistua helposti ja nopeasti.
Tattaripastat kypsyvät todella nopeasti, kahdessa-kolmessa minuutissa.
Kypsän makaronin joukkoon sekoitin kastikkeen,
jonka valmistuksessa pisimmän ajan vei parsojen kuoriminen.
Muuten kastikkeen ainekset; kylmäsavulohi ja parsa valmistuvat vauhdikkaasti.
Tuloksena huikean hyvä makaronimössö, johon rapsakat parsat tuovat ryhtiä.
Tattarimakaronia, kylmäsavulohta ja parsaa
- 1 pkt Keskisen Myllyn tattarimakaronia
- vettä ja suolaa
- Keitä makaronit kypsäksi ohjeen mukaan 2-3 minuuttia.
- Valuta makaronit lävikössä.
Lohikastike
- 1 sipuli
- öljyä
- 0,5 nippua vihreää parsaa
- 3 siivua ilmakuivattua kinkkua
- 250 g kylmäsavulohta
- 2 dl kermaa
- 1 valkosipulinkynsi
- valko- ja mustapippuria myllystä
- suolaa
- lisäksi parmesanraastetta ja tuoretta basilikaa
- Kuori ja paloittele sipuli ja parsat.
- Kuutioi kinkku ja lohi.
- Kuullota sipuli ja kinkkukuutiot öljyssä paistinpannulla.
- Lisää parsa sipulin ja kinkun joukkoon.
- Lisää lohikuutiot pannulle ja pyöräytä sekaisin kasvisten ja kinkun kanssa.
- Lisää kerma ja anna parsojen kypsyä pari minuuttia. Varo ettet kypsennä parsoja liikaa.
- Mausta kastike puristetulla valkosipulilla, pippureilla ja suolalla.
- Sekoita kastike kypsän makaronin joukkoon, peitä kannella ja anna kastikkeen imeytyä makaroniin muutama minuutti.
- Koristele annokset parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.
*****
goOd fooD
gOod LiFe
*****
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoi ja kysele.
Jätä viesti käynnistäsi.
Kiitos, kun poikkesit!